Vad önskar sig pappa till fars dag? ~ 3D Men Necessär Hair & Body Shampoo och Texture Clay i en härlig manlig necessär. Hair & Body shampoo: Uppfriskande rengöring för hår och kropp. Ett rikt, pH-balanserat lödder som friskar upp och varsamt rengör hår och hud på samma gång. Texture Clay ger kraftig stadga. Formbar textur för stökiga looker. Matt finish.Finns hos mig på Dackeplan! (Även en uppskattad julklapp!)

Vad önskar sig pappa till fars dag? ~ 3D Men Necessär  Hair & Body Shampoo och Texture Clay i en härlig manlig necessär. Hair & Body shampoo: Uppfriskande rengöring för hår och kropp. Ett rikt, pH-balanserat lödder som friskar upp och varsamt rengör hår och hud på samma gång. Texture Clay ger kraftig stadga. Formbar textur för stökiga looker. Matt finish.Finns hos mig på Dackeplan! (Även en uppskattad julklapp!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>