Waterclouds Black Brush med Detangler effekt 185:- …Jag säger bara, glöm trassel och tårar när du har provat denna!Med mjuka borst och elastisk botten följer den din huvudform. Denna borsten sååå bekväm, samtidigt som den gör jobbet.Lämpar sig särskilt till dig med känslig hårbotten. Lätt att rengöra och hålla fräsch. Älskarn!! Lovar!…den kommer även bli DIN nya favorit. #trassligthårärsåute #bästavän #braskit #passarALLA #komochköp

Waterclouds Black Brush med Detangler effekt 185:-  ...Jag säger bara, glöm trassel och tårar när du har provat denna!Med mjuka borst och elastisk botten följer den din huvudform. Denna borsten sååå bekväm, samtidigt som den gör jobbet.Lämpar sig särskilt till dig med känslig hårbotten. Lätt att rengöra och hålla fräsch. Älskarn!! Lovar!...den kommer även bli DIN nya favorit. #trassligthårärsåute #bästavän #braskit #passarALLA #komochköp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>