Fredagstips! – imorgon händer det! 1. Tvätta håret med Integrity nourishing schampo som vårdar och återfuktar på djupet. (169:-) 2. Spraya Incredible milk i hela håret. En mirakelprodukt som tar bort friss, ger glans, skyddar mot värme och reparerar skadade hår. (169:-)3. …Föna håret!4. Klart! Resultatet blir ett fantastiskt glansigt, mjukt och friskt hår! #milkshakehair #mjölby #kärlekförhåret #milkshakesweden #milkshakestyling #haircare #hairstyle #hårinspo #styling #mjölbyhonochhan #världensbästajobb #komochköp #underbaraprodukter

Fredagstips! - imorgon händer det! 1. Tvätta håret med Integrity nourishing schampo som vårdar och återfuktar på djupet. (169:-) 2. Spraya Incredible milk i hela håret. En mirakelprodukt som tar bort friss, ger glans, skyddar mot värme och reparerar skadade hår. (169:-)3. ...Föna håret!4. Klart! Resultatet blir ett fantastiskt glansigt, mjukt och friskt hår! #milkshakehair #mjölby #kärlekförhåret #milkshakesweden #milkshakestyling #haircare #hairstyle  #hårinspo #styling #mjölbyhonochhan #världensbästajobb #komochköp #underbaraprodukter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>