Beach Spray – nu 117:-! (Ord. 175:-) (OBS! Ny design, men samma innehåll. Tidigare var flaskan grön) …En saltvattenspray med djuphavsvatten från Stilla havet innehåller den perfekta mängden naturligt havssalt (inte natriumklorid) som ger konsekventa resultat utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen. Skapar sensuella, rufsiga, vindblåsta frisyrer med naturlig vågighet och volym. Förstärkande havsmineraler med zink, magnesium och kalium stöder och ger håret en look ”direkt från stranden”. Innehåller näringsrika havsväxter.Användning:Spraya i handdukstorkat eller torrt hår. Krama med händerna. Föna eller lufttorka. • För att skapa löst, vågigt hår, applicera värmeskydd i handdukstorkat hår och föna torrt. Använd sedan en stor locktång eller plattång för att skapa lösa lockar. Avsluta genom att spraya med Beach Spray och krama med fingrarna. •Skapa en rufsig struktur genom att spraya torrt hår med Beach Spray. Vänd huvudet upp och ner och föna snabbt på full effekt. Kasta tillbaka håret och krama med fingrarna till önskad frisyr. #lanza #lanzabeachspray

Beach Spray - nu 117:-! (Ord. 175:-) (OBS! Ny design, men samma innehåll. Tidigare var flaskan grön) ...En saltvattenspray med djuphavsvatten från Stilla havet innehåller den perfekta mängden naturligt havssalt (inte natriumklorid) som ger konsekventa resultat utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen. Skapar sensuella, rufsiga, vindblåsta frisyrer med naturlig vågighet och volym. Förstärkande havsmineraler med zink, magnesium och kalium stöder och ger håret en look ”direkt från stranden”. Innehåller näringsrika havsväxter.Användning:Spraya i handdukstorkat eller torrt hår. Krama med händerna. Föna eller lufttorka. • För att skapa löst, vågigt hår, applicera värmeskydd i handdukstorkat hår och föna torrt. Använd sedan en stor locktång eller plattång för att skapa lösa lockar. Avsluta genom att spraya med Beach Spray och krama med fingrarna. •Skapa en rufsig struktur genom att spraya torrt hår med Beach Spray. Vänd huvudet upp och ner och föna snabbt på full effekt. Kasta tillbaka håret och krama med fingrarna till önskad frisyr. #lanza #lanzabeachspray

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>