Har du ett torrt hår i stort behov av fukt och nytt liv? Då bör du testa ICON's fuktgivande kombo Drench och Free, som återupplivar och ger ny styrka till alla hårtyper. Schampot Drench återfuktar håret på djupet och passar särskilt bra för dig som har ett kemiskt behandlat hår som är extra torrt och skadat, till exempel om du bleker ditt hår. Schampot har en behaglig och fräsch doft som passar både kvinnor och män.Aktiva ingredienser i Drench:Silkesprotein – Stärker håret och ger fantastisk glansVeteprotein – Främjar hårets elasticitetAminosyror – Penetrerar djupt in i håret och återuppbygger skadat hårAloe vera – Aloe vera är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper samt återfuktar och lugnar håretBalsamet Free stänger hårstrået efter schamponeringen och tillför ännu mera fukt och ny kraft till håret. Balsamet har en lätt konsistens som inte tynger ner, och ditt hår blir fantastiskt mjukt och lättkammat. Passar alla hårtyper som vill ha fukt, glans och ny styrka. Aktiva ingredienser i Free:Silkesprotein – Stärker håret och ger fantastisk glansSheasmör – Naturligt extrakt som förbättrar den inre hårstrukturenBabassuolja – En olja som verkar väldigt mjukgörande samt skyddar och återfuktar håret. #unnadig #kärlekfinnspåflaska

Har du ett torrt hår i stort behov av fukt och nytt liv? Då bör du testa ICON's fuktgivande kombo Drench och Free, som återupplivar och ger ny styrka till alla hårtyper. Schampot Drench återfuktar håret på djupet och passar särskilt bra för dig som har ett kemiskt behandlat hår som är extra torrt och skadat, till exempel om du bleker ditt hår. Schampot har en behaglig och fräsch doft som passar både kvinnor och män.Aktiva ingredienser i Drench:Silkesprotein - Stärker håret och ger fantastisk glansVeteprotein - Främjar hårets elasticitetAminosyror - Penetrerar djupt in i håret och återuppbygger skadat hårAloe vera - Aloe vera är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper samt återfuktar och lugnar håretBalsamet Free stänger hårstrået efter schamponeringen och tillför ännu mera fukt och ny kraft till håret. Balsamet har en lätt konsistens som inte tynger ner, och ditt hår blir fantastiskt mjukt och lättkammat. Passar alla hårtyper som vill ha fukt, glans och ny styrka. Aktiva ingredienser i Free:Silkesprotein - Stärker håret och ger fantastisk glansSheasmör - Naturligt extrakt som förbättrar den inre hårstrukturenBabassuolja - En olja som verkar väldigt mjukgörande samt skyddar och återfuktar håret. #unnadig #kärlekfinnspåflaska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>