Min nya älskling! Lite rejälare än den lilla ”volumini”… Med denna skapar du volym och extra lyft från hårbotten, för omedelbar textur precis där du vill ha den ️. Keramiska plattor, digitalt justerbar temperatur 130-230’C. 3m roterande sladd. Heeeelt underbar! Du slipper massa produkter som ofta istället tynger tunna och fina hår. Håret håller sig fräschare längre. Älskarn!! ️ #unnadig #komochköp #volymkänsla

Min nya älskling! Lite rejälare än den lilla ”volumini”... Med denna skapar du volym och extra lyft från hårbotten, för omedelbar textur precis där du vill ha den ️. Keramiska plattor, digitalt justerbar temperatur 130-230’C. 3m roterande sladd. Heeeelt underbar! Du slipper massa produkter som ofta istället tynger tunna och fina hår. Håret håller sig fräschare längre. Älskarn!! ️ #unnadig #komochköp #volymkänsla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>