1st – 117:- (ord.175:-) 2st- 209:- (ord.350:-) …galet bra!! Lanza Healing Style Beach Spray=grym saltvattenkänsla! ..Ej uttorkande!Ger stöd & volymControl: 5 av 10Värmeskydd: 240°CVad är det?En saltvattenspray med djuphavsvatten från Stilla havet som innehåller den perfekta mängden naturligt havssalt (inte natriumklorid) som ger konsekventa resultat utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen.Skapar sensuella, rufsiga, vindblåsta frisyrer med naturlig vågighet och volym. Förstärkande havsmineraler med zink, magnesium och kalium stöder och ger håret en look från stranden.Innehåller näringsrika havsväxter.Hur används den?Spraya i fuktigt eller torrt hår. Krama med händerna. Föna eller lufttorka.Kreativa CocktailsFör att skapa löst, vågigt hår, applicera Design Foam eller Spray Gel i fuktigt hår och föna torrt. Använd sedan en stor locktång för att skapa lösa lockar. Avsluta genom att spraya med Beach Spray och krama med fingrarna.Skapa en rufsig struktur genom att spraya torrt hår med Beach Spray. Vänd huvudet upp och ner och föna snabbt på full effekt. Kasta tillbaka håret och krama med fingrarna till önskad frisyr.Huvudingredienser:KERATIN HEALING SYSTEM&tradeColor-preservers, färgbevarare:Låser in hårfärgen & förebygger blekning. Färgens djup och lyster håller längre.Fullt UV-skydd:Den första styling-formulan som skyddar mot alla tre UV-strålarna, inklusive de mest skadegörande: UVC.Thermal guard, värmeskydd:Skyddar mot värmeskador orsakade av varma stylingverktyg. Innehåller värmeskyddande adaptogener från Kaktusplanta.Botaniska ämnen från regnskogen:Ger naturlig glans & stylingsupport utan att bygga upp eller tynga ner håret. Har förnyande och reparerande egenskaper.Rött sjögräs:Förbättrar formbarheten med vitamin A, B1, B2, C, E och KGrönt sjögräs:Förbättrar hårets integritet med aminosyror: lysin, tryptofan, glycin, tyrosin och cystin.Brunt sjögräs:Tillför marina sockerarter som ger en raffinerad hållbarhet och en &rdquostrandkänsla&rdquo.100ml!#unnadig #braskit #lanza

1st - 117:- (ord.175:-) 2st- 209:- (ord.350:-) ...galet bra!! Lanza Healing Style Beach Spray=grym saltvattenkänsla!  ..Ej uttorkande!Ger stöd & volymControl: 5 av 10Värmeskydd: 240°CVad är det?En saltvattenspray med djuphavsvatten från Stilla havet som innehåller den perfekta mängden naturligt havssalt (inte natriumklorid) som ger konsekventa resultat utan att torka ut håret eller påverka hårfärgen.Skapar sensuella, rufsiga, vindblåsta frisyrer med naturlig vågighet och volym. Förstärkande havsmineraler med zink, magnesium och kalium stöder och ger håret en look från stranden.Innehåller näringsrika havsväxter.Hur används den?Spraya i fuktigt eller torrt hår. Krama med händerna. Föna eller lufttorka.Kreativa CocktailsFör att skapa löst, vågigt hår, applicera Design Foam eller Spray Gel i fuktigt hår och föna torrt. Använd sedan en stor locktång för att skapa lösa lockar. Avsluta genom att spraya med Beach Spray och krama med fingrarna.Skapa en rufsig struktur genom att spraya torrt hår med Beach Spray. Vänd huvudet upp och ner och föna snabbt på full effekt. Kasta tillbaka håret och krama med fingrarna till önskad frisyr.Huvudingredienser:KERATIN HEALING SYSTEM&tradeColor-preservers, färgbevarare:Låser in hårfärgen & förebygger blekning. Färgens djup och lyster håller längre.Fullt UV-skydd:Den första styling-formulan som skyddar mot alla tre UV-strålarna, inklusive de mest skadegörande: UVC.Thermal guard, värmeskydd:Skyddar mot värmeskador orsakade av varma stylingverktyg. Innehåller värmeskyddande adaptogener från Kaktusplanta.Botaniska ämnen från regnskogen:Ger naturlig glans & stylingsupport utan att bygga upp eller tynga ner håret. Har förnyande och reparerande egenskaper.Rött sjögräs:Förbättrar formbarheten med vitamin A, B1, B2, C, E och KGrönt sjögräs:Förbättrar hårets integritet med aminosyror: lysin, tryptofan, glycin, tyrosin och cystin.Brunt sjögräs:Tillför marina sockerarter som ger en raffinerad hållbarhet och en &rdquostrandkänsla&rdquo.100ml!#unnadig #braskit #lanza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>