Den norska succén – Skam har väl knappast undgått någon? Eller?!…Den härliga serien om ungdomar och deras vardag har fångat våra hjärtan. Inte minst raringen Noora som med sina principfasta åsikter och sina röda läppar tog oss alla med storm! Nu ger vi dig några heta tips på hur du enklast får till hennes fina look!… När du vill ha ett fylligt och bestående resultat alá Noora så behöver du grunda med läppenna. …Börja med att fylla i amorbågen och måla därefter ut mot kanterna och sedan in mot munnen! …Du ska alltså inte bara fylla i kanterna – du ska fylla hela läppen med färg! Läppennan fungerar som en slags primer som får stiftet att hålla längre och får färgen att framstå mer intensiv – OCH "kyss-säker" …gärna löspuder över!…Måla därefter ett lager till med antingen mer penna – eller läppstift, så kommer ditt läppstift att sitta hela dagen!Och hennes frisyr… – SÅ #2017 Går att styla i oändlighet! – Lika snygg lockig, platt, "ruffsig", uppsatt som flätad… samt med variation av bena. – ÄLSKAR Många "Norra-Hår" kommer vi se i vår. Var så säker! #shebangabang #nooraskam #trend2017 #mjölbyhonochhan

Den norska succén - Skam har väl knappast undgått någon? Eller?!...Den härliga serien om ungdomar och deras vardag har fångat våra hjärtan. Inte minst raringen Noora som med sina principfasta åsikter och sina röda läppar tog oss alla med storm! Nu ger vi dig några heta tips på hur du enklast får till hennes fina look!... När du vill ha ett fylligt och bestående resultat alá Noora så behöver du grunda med läppenna. ...Börja med att fylla i amorbågen och måla därefter ut mot kanterna och sedan in mot munnen! ...Du ska alltså inte bara fylla i kanterna – du ska fylla hela läppen med färg! Läppennan fungerar som en slags primer som får stiftet att hålla längre och får färgen att framstå mer intensiv - OCH "kyss-säker" ...gärna löspuder över!...Måla därefter ett lager till med antingen mer penna - eller läppstift, så kommer ditt läppstift att sitta hela dagen!Och hennes frisyr... - SÅ #2017 Går att styla i oändlighet! - Lika snygg lockig, platt, "ruffsig", uppsatt som flätad... samt med variation av bena. - ÄLSKAR Många "Norra-Hår" kommer vi se i vår. Var så säker! #shebangabang #nooraskam #trend2017 #mjölbyhonochhan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>